Marika & János

2017 February 06. - Monday| Kategória: Esküvők 2016| Tagek: Esküvő,Marika,János

Kedves olvasó.

 

Az esküvői bemutatást utólagosan kezdeném meg és a terveim szerint mire az idei év első nagy napjához érek addig minden tavalyi párt prezentálhatok, aki jóváhagyást adott nekem.

 

Mivel közel egy éves történést kell felidézzek így nem tudok már részletes beszámolókat adni, de mindenkiről fogok tudni valamennyit így is mesélni.

 

 

 

Marika és János
 

 

Marikát már középiskolás korom óta ismerem. Mindig egy céltudatos, szerény, jó lelkű csajt láttam benne. Nem mondom, hogy nyomon kísértem életútját, de a közösségi médiából mindig láttam merre evez az élet tengerén. 2015 karácsonyi fotózásán bemutatta gyermeke apját és fotózás közben beszélgetünk az esküvőjükről is. Előtte már Marcsi jelezte nekem , hogy szeretné, ha én lennék a nagy nap megörökítője is. Mire végül is eljutottunk a bizonyos napig, addigra már két fotózást is letudtunk.

 

Jegyes fotózásukat a Fritz tanyán csináltuk meg márciusban .Már ott éreztük a videós kollégával  , hogy a családi kötődés igen szoros anya és lánya között

.                  

 

 

A nagy napon ez az érzés csak megerősödött és úgy érezhettük, hogy megtaláltuk a nyugalom szigetét .Ez az a dolog amit ha megkérdeznének tőlem 20 év múlva is elmondanék, mert biztosan megmaradna bennem.

Merem állítani, hogy János is tudja miről beszélek, mert az érződött, hogy teljesen belesimul a családi légkőrbe.

 

Semmi arrogancia, túlzás, magamutogatás nem volt  a napjukon és az igen egymásnak szólt és a két családnak akik ekkor egyesültek.

 

A nyugalom érzése maradt meg bennem erről a napról és, hogy a könnyek mellett nagyon jó hangulat volt.

Jól választottak zenekart, vőfélyt, akik nem hagyták, hogy násznép megpihenjen.

 

Közben akkor mutatok képeket is, bár úgy gondolom ezekkel csak morzsákat hintek.

 

 

Felkeltettem az érdeklődésed?

Foglalj időpontot még ma

Időpont foglalása