MTK meccsen jártunk

2017 March 16. - Thursday| Kategória: Érdekesség | Tagek: stadion,foci

Sziasztok.

A hétvégén Budapesten jártunk,  hogy megnézzünk egy meccset az új MTK stadionban.

Egész héten vártam a szombati napot, hogy végre eljussak egy új, korszerű hazai létesítménybe.

Amikor megépült és láttam a fotókat  a hozzá érkező cikkeket, kicsit úgy éreztem lehúzzák a komplexumot.

Ferencváros drukker vagyok mióta focit nézek, de még nem jártam a Groupama Arénában.
Tudom hogy ez csak idő kérdése, és onnan is csinálhatok egy kis élmény beszámolót

.

 

A fotókon barátnőm, barátom és édesapja találhatók. Kedvesemnek nem sok köze van a focihoz így kíváncsi voltam miként éli meg az első találkozást az élménnyel amit nem tévében , ha nem élőben láthat.

Barátom és apukája már annál nagyobb drukkerek és kimondottan nagy MTK rajongók így figyeltem az ő reakciójukat is miként élik meg az első újkori MTK stadionba lépést.

Nem fotózni mentem, csak pár képet megcsípni és közölni az élményt.

 

Had szögezzem le, hogy minket nem zavart a betonfal, sőt igazán jó hangulatot teremt a kis katlannak. Örülök, hogy nem alkottam véleményt róla látatlanul.
A székek kényelmesek voltak és volt bőven helyünk a kinyújtózásra, felugrásra. A büfé gyors volt és nem elszállt árakon kínálták az italokat.( boltban ennyiért nem venném meg, de kikapcsolódáskor igazán jó árnak tartom)A mosdók nem pláza szintűek, de nem is falusi bodegák, pont megfelelő egy mérkőzésre.
Ami kicsit zavart a büfé és annak környezetével az a nyitottság, de ezt a szeles időnek tudom be.

Jártam  már a Milánói stadionban is, de a kényelméről annak nem áradoznék :)

Ami külön élményszámba ment, hogy a pálya olyan közel volt mint ha egy falusi pálya szélen álldogálnék. Persze ez annak köszönhető, hogy nem nagy létszámú stadion.

Szóval én figyeltem a reakciókat és barátom apukája volt talán a legjobban izgatott. Látszott az arcán, hogy mekkora élményt kapott fiától és, hogy a szíve a kék-fehérekért dobog. Áradozott, hogy milyen szép és milyen közel van mindenki. Jó volt ezt látni. Na és persze hallani a népet is.

Mielőtt a szektorunkba mentünk volna egy család állt be a bejáratba, ahol a 3 év körüli gyermek hangosan kifejezte amit érez.Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, és közben vigyorgott.

Barátnőm is ragyogott és tetszett neki amit lát, sőt lelkesen énekelte amit a Vasas drukkerek harsognak. Ezt nem gondoltam volna és azt sem, hogy a fejemhez vágja, hogy ő inkább átmenne az ő szektorukba, mert én itt ülök csendben és nem skandálok semmit :)

Nem vagyok MTK drukker ezt le is szögeztem gyorsan, de a gólnál azért felugrottam.

Azt mondom, hogy aki szereti és aki nem, annak is megér 2000 ft egy jegy,mert nem olyan mint a tévében és igazán jól tudja magát érezni kicsi és nagy.

Ennek a stadionnak megvan a varázsa és ha lesz gyermekem visszatérek vele is.

Bízom benne, hogy ha már a stadionok országa lettünk, akkor minél több helyszínre eljutunk és képes beszámolót adhatok róluk.

Köszönöm, hogy elolvastad a posztomat.

 

 

Felkeltettem az érdeklődésed?

Foglalj időpontot még ma

Időpont foglalása