1 - Így lettem Emlékőrző

2016 November 04. - Friday| Kategória: Érdekesség | Tagek: kezdetek, emlékőrző, fotózás, badics gábor,

Sziasztok.

Felmerül a kérdés, hogy még is hogy lett a honlapod címe Emlékőrző. Megosztom veletek és azt is mért nem egyezik a facebook  és a honlap név.

 

A történetem ott kezdődik, hogy aki elkezd a fotózásban tevékenykedni az előbb vagy utóbb szeretne egy olyan oldalt ahol mint egy galéria bemutathatja a sajátos világnézetét, fizettet munkáit.
Ez az érzés már közel egy éve bennem is megvolt külső ráhatásoknak köszönhetően. Tudtam, hogy ha nem végzünk a az esküvői szezon kezdésére, akkor sajnos csak a végeztével fogok jobban belemélyülni az egész arculat megálmodásába, képek leválogatásába és az egyéb apró dolgok létrehozásába. A félelmem beigazolódott és ezzel megcsúsztunk, pedig nagy tervem volt, hogy az idei lagzikról heti tudósításban beszámolok és mindenkit bemutatok úgy ahogy én megismertem őket és ahogy a napjukat végig kísértem. Sebaj ezért még nem fogok infarktust kapni, majd jövőre megteszem :) 

  

                                                                                                       

Az első fontos dolognak azt tartottam, hogy meg kellene találni azt a nevet ami alatt futtatni szeretném az egész virtuális bemutatkozást. Nem szerettem volna, hogy a saját nevemmel illessem az oldalt, mert bizakodó emberként úgy gondolom, hogy ami ma egy személyes az a jövőben bővülhet és nem csak létszámban, ha nem szolgáltatásban is. Bár a logóban ott a név, de az sem véletlen. Annak lemódosítás egy ecset vonás és akkor mindenki tudni fogja, hogy hát igen ez emlékőrző kép, de nem a Badicsé.

Kiadtam a feladatot kedvesemnek, hogy amíg utazik az egyetemre szedjen össze szavakat amik a fotó hallatán eszébe jutnak és itthon én is így teszek. Meg is tette és komplett ötletekkel ültünk ki az erkélyre kávézni még a nyár elején. Ide oda tologattuk a szavakat, összeraktuk őket, kivontuk, majd az Emlékőrző mellett raktuk le a voksot. Mónikám ötlete volt az emlék, s talán enyém az őrző. Azon se csodálkoznék ha erre már nem úgy emlékeznék, ahogy volt, de azt tudom, hogy a névben ő nagy szerepet játszott.

Ezek után gyorsan rákerestünk, hogy van-e ilyen oldal és szabad-e a domain név. Nem találtunk és megvásároltuk a hozzá való dolgokat.  Nyár végével jött egy levél, hogy bár már nincs honlapja, de facebookon még élő oldalt tart fent egy idősebb úriember, aki szeretné ha félreértések miatt a közösségi oldalon ne ezen a névvel reklámozzam szolgáltatásomat. Nem szeretem a konfliktust és mindig a megoldás érdekel, ezért hajlottam arra, hogy Emlékőrző helyett az Emlékőrző fotók nevet viseljem.

Röviden-tömören így lett ez az egész Emlékőrző.

                                                                                                                              

Felkeltettem az érdeklődésed?

Foglalj időpontot még ma

Időpont foglalása